Blog

21 Jun Wellman Logistics wholesale store for medicines in new premises

Paplašinot savu darbību farmācijas nozares 3pl jomā, Wellman Logistic zāļu lieltirgotava jaunajām lieltirgotavas telpām Salaspilī, Krasta ielā 3, jūnijā saņēma Zāļu valsts aģentūras izsniegtu speciālo atļauju (licenci) cilvēkiem paredzēto zāļu izplatīšanai vairumtirdzniecībā.

crtmed

Wellman Logistics zāļu lieltirgotava tagad vēl plašākās un modernākās telpās sniegs klientiem 3pl pakalpojumus – medikamentu pieņemšanu mehanizēti un manuāli, daudzuma un kvalitātes pārbaudi, uzglabāšanu plauktos un uz paletēm, medikamentu atlasi, pasūtījuma komplektēšanu un transportēšanu.

Kopējā Wellman Logistics A klases noliktavu kompleksa platība ir 12 000m2, no kuriem ēkas 3. sekcija 1726m2 platībā ir atvēlēta zāļu lieltirgotavai, aukstuma kamerai (termolabilo medikamentu uzglabāšanai) un muitas medikamentu noliktavai. Zāļu noliktava atbilst Eiropas kvalitātes garantijas noteikumiem – GSP (Good Storage Practice) un GDP (Good Distribution Practice).

Jaunās Wellman Logistics zāļu lieltirgotavas telpas ir aprīkotas ar modernu aprīkojumu, jaunām iekārtām, iekrāvējiem un pacēlājiem, un īpaši izstrādātu noliktavas uzskaites programmu. Zāļu lieltirgotavā ir uzstādīta jaunākā temperatūras un mitruma kontroles, videonovērošanas, ierobežotas piekļuves un apsardzes sistēma.

Medikamentu

Wellman Logistics zāļu lieltirgotavas darbinieki ir apmācīti un ievēro Labas izplatīšanas prakses principus, nodrošinot visu nepieciešamo ātrai un kvalitatīvai medikamentu pieņemšanai, uzglabāšanai, kravas dokumentācijas sagatavošanai un apstrādei, komplektēšanai un izsniegšanai.

Wellman Logistics noliktavu komplekss atrodas Salaspilī, blakus stratēģiski nozīmīgiem autoceļiem. Uzņēmums ilgtermiņā uzlabo servisa kvalitāti, domājot par esošo klientu apmierinātības nodrošināšanu un jaunu klientu piesaisti, kļūstot par centrālo punktu medikamentu kravu maršrutā no rietumu ražotājiem pie saņēmējiem NVS valstīs.