Jaunumi

31 Oct Irvei jauna mazgātava Salaspilī

Ekonomiski izdevīgākā vēl joprojām ir individuālo klientu apkalpošana, norāda SIA Irve nu jau vienīgais īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Jānis Bumbulis

Tieši lielais privātpersonu piegādātās netīrās veļas apjoms pirms pāris gadiem uzņēmumam lika aizdomāties par turpmāko attīstību, kas šodien vainagojas ar jaunas mazgātavas atklāšanu Salaspilī. Tiesa, tajā tiks tīrīti galvenokārt korporatīvo klientu darba apģērbi un liela apjoma veļa, piemēram, viesnīcu gultasveļa un restorānu galdauti. Tas ļaus līdzšinējo ražotni Satekles ielā, Rīgā, izmantot privātpersonu piegādāto drēbju ķīmiskai tīrīšanai un veļas mazgāšanai, kur lielu apgrozījumu veido krekli. Mēnesī tiek iztīrīts ap 30 tūkst. apģērba vienību. Vidēji vienā 12 stundu maiņā izmazgā līdz divām tonnām veļas. Savukārt Salaspilī ražošanas jauda vienā astoņu stundu maiņā būs līdz 3,5 tonnām.

irve

Ilglaicīgās sadarbības rezultātā no bankas Citadele saņemts ne vien finanšu, bet arī uzticības kredīts. Runājot par pirmo, tas ir 750 tūkst. eiro aizdevums uz astoņiem gadiem ražotnes tehnoloģiju iegādei no kopējām šim mērķim ieguldītajām investīcijām 820 tūkst. eiro apmērā.

Resurs: Dienas Buzness