Kravu pārvadājumi un kurjertransports

Kravu pārvadājumi

Wellman Logistics jau vairāk nekā 15 gadus nodrošina visa veida transporta pakalpojumus sadarbībā ar vadošajiem pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs un visā pasaulē. Pateicoties mūsu plašajam partneru tīklam, kā arī ieviestajām tehnoloģijām un sistēmu integrācijām, mēs efektīvi varam atrast klientam piemērotāko loģistikas risinājumu.Mūsu vietējo izplatīšanas partneru tīkls aptver visu Latvijas teritoriju, un piegādes ir iespējamas katru darba dienu visa gada garumā. Mēs labi apzināmies, ka jūsu kravas izmērs un apjoms var atšķirties atkarībā no sezonas. Tāpēc mēs piedāvājam klientiem fiksētu, no apjoma neatkarīgu vienības cenu.

Papildus piegādes pakalpojumiem varam nodrošināt arī preču atgriešanu. Tiešsaistes sūtījumu izsekošanas sistēmas, kuras atgriezto sūtījumu plānošanai, ļauj mums pieņemt operatīvus lēmumus un nodrošināt efektīvu krājumu pārvaldību noliktavā. Tas savukārt palielina preču apgrozījumu un ietaupa mūsu klientu laiku un naudu.

 

Piedāvātie pakalpojumi

Starptautiskie autopārvadājumi

Piedāvājam konkurētspējīgas cenas un apstrādes laikus, kā arī elastīgus piegādes noteikumus kravu pārvadājumiem uz Austrumeiropu, Skandināviju un Rietumeiropu, tostarp Britu salām.


Jūras kravu pārvadājumi un atmuitošana

Piedāvājam vienotu risinājumu konteineru piegādei no durvīm līdz durvīm, tai skaitā preču iekraušanu un izkraušanu, kā arī transportu no ostas konteineru termināļa uz mūsu noliktavu Rīgā. Mūsu maršruta plānošanas risinājumi un profesionālie darbinieki nodrošinās jūsu kravas efektīvu un ātru kustību. Ja nepieciešams, nodrošināsim atmuitošanas procesu, lai Jūsu krava jau tajā pašā dienā būtu gatava tālākam transportam uz mērķa valsti.


Dzelzceļa kravu pārvadājumi

Lai gan mūsu noliktava nav savienota ar galvenajām dzelzceļa līnijām, mēs varam apkalpot konteineros vai parastajos dzelzceļa kravas vagonos izvietotas preču kravas.


Gaisa kravu pārvadājumi

Gaisa kravu pārvadājumi ir vispiemērotākā nosūtīšanas metode salīdzinoši maziem un augstvērtīgiem sūtījumiem. Mēs ar prieku dalīsimies ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa kravu apkalpošanā.

Kontakti
Wellman Logistics

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu kompleksu kravu pārvadājumiem, uzglabāšanai, papildu apstrādei, organizējot muitas formalitāšu nokārtošanu un kravu transportēšanu “no durvīm līdz durvīm”

Lasīt vairāk