E-komercijas pasūtījumu izpilde

Loģistikas pakalpojumi internetveikaliem

Nozīmīga Wellman Logistics klientu grupa ir e-komercijas uzņēmumi (internetveikali), kuriem mēs nodrošinām pilnu preču apstrādes ciklu, kas ietver preču pieņemšanu, uzglabāšanu, pasūtījumu komplektēšanu, iepakošanu, piegādi, kā arī atgriešanu. Pasūtījumi tiek piegādāti gan uzņēmumiem, gan gala patērētājiem Baltijas valstīs un Eiropā. Ieviestās tehnoloģijas un sistēmu integrācijas nodrošina klientiem plašu kurjerpakalpojumu un transporta kompāniju pieejamību un izvēli.

E-komercijas pasūtījumu apstrāde

Pasūtījumu izpilde ir būtisks e-komercijas biznesa process, kas ietver pasūtījumu uzglabāšanu, iepakošanu un nosūtīšanu un, ja nepieciešams, atgriešanu.

Mēs esam uzticams un pieredzējis partneris, kurš izmanto mūsdienīgas vadības sistēmas. Tas attiecas arī uz noliktavas vadības sistēmām, kas ļauj uzskaitīt visas darbības un operācijas noliktavā ar iespēju saņemt datus interaktīvā režīmā, kā arī iespējas dažādām īpaši pielāgotām integrācijām ar CRM un citām klientu sistēmām ar API vai failu apmaiņas starpniecību.

Preču piegāde ar pēcapmaksu Eiropā

Standarta preču piegāde klientam atkarībā no biznesa specifikas dažkārt pieprasa tā saucamā lendinga iespējas, t.i. piegādi ar pēcapmaksu vai “cash on delivery” (COD). Mēs spējam nodrošināt piegādes ar pēcapmaksu Eiropā, kā arī nodrošinām klientam pieeju preču piegādes statusam (sūtījumu izsekošana).

Wellman Logistics īstenos visus Jūsu e-komercijas biznesam nepieciešamos loģistikas ķēdes posmus. Mēs iedziļināmies klienta biznesā un piedāvājam vienotu risinājumu, tostarp preču sertificēšanu un uzņēmuma reģistrāciju Eiropā, preču apstrādi, piegādi (arī ar pēcapmaksu) un, ja nepieciešams, atgriešanu.

 

Kāpēc mēs?

Mēs strādājam Jūsu labā, bet arī kopā ar Jums – jo, Jūsu uzņēmumam gūstot panākumus, augam un attīstāmies arī mēs.

Mūsu pamatvērtības ir pārredzamība un uzticamība, kas ļauj mums saglabāt un veicināt mūsu klientu un partneru uzticību. Attīstiet savu biznesu kopā ar mums, un mēs gādāsim par to, lai tas būtu veiksmīgs.

Sazinieties ar mums

Pastāstiet mums par savām loģistikas vajadzībām, un mūsu komanda atradīs Jums piemērotāko un izdevīgāko risinājumu.

Mēs labprāt uzklausīsim Jūsu idejas un centīsimies nodrošināt labvēlīgākos apstākļus to īstenošanai.

Kontakti
Wellman Logistics

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu kompleksu kravu pārvadājumiem, uzglabāšanai, papildu apstrādei, organizējot muitas formalitāšu nokārtošanu un kravu transportēšanu “no durvīm līdz durvīm”

Lasīt vairāk