Jaunumi

07 Jun Wellman Logistics ievieš jaunas iespējas integrācijai ar savu partneru sistēmām

Pirmām kārtām, atbildot uz jautājumu kas ir loģistika, mēs ieminam piegādi, realizāciju, transportēšanu, noliktavas pakalpojumus un citas operācijas, kas ir saistītas ar preču apstrādi.

Tomēr, papildus fiziskajām aktivitātēm un operācijām, viens no noteicošiem elementiem loģistikas ķēdē ir informācijas apmaiņa.

Efektīvai un ērtai informācijas apmaiņai šodien tiek izmantoti mūsdienīgi augstas kvalitātes informācijas tehnoloģiju risinājumi.

it_solutions

Kompānijas darbu ir sarežģīti iedomāties bez tiešās saites ar noliktavu vai transporta dienestu uzskaites un kontroles vajadzībām, kā arī savlaicīgai reakcijai uz izmaiņām, kas norit loģistikas ķēdē.

Apzinoties to, kompānija Wellman Logistics piedāvā saviem klientiem plašas pieejas iespējas informācijai par visu notiekošo savu partneru loģistikā.

Turklāt, mēs apzināmies nepieciešamību pieejai minētai informācijas reālā laika režīmā un iespējas veikt noteiktas izmaiņas pieprasīto mērķu sasniegšanai.

Tieši tāpēc mēs nepārtraukti paplašinam iespējas pieejai pie nepieciešamas informācijas un integrācijai ar mūsu klientu sistēmām.

Piemēram, kompānijām ar nelielu operāciju apjomu ir pietiekama tiešā pieeja mūsu noliktavas programmai (WMS), izmantojot jebkuru interneta pārlūkprogrammu, kur klients reālā laika režīmā novēro visu notiekošo ar savu preci, pasūtījumiem gan noliktāvā, gan transportēšanas laikā, kā arī saņem pavaddokumentu, aktu skanētas kopijas, foto atskaites par preču iekraušanu un uzkraušanu. Turklāt, klients, saņemot noteiktas pieejas tiesības, var patstāvīgi veikt pasūtīsjumus mūsu sistēmā, ievērojami samazinot iespējamās izmaksas, kas ir saistītas ar komunicēšanas nodrošināšanu starp klientu un 3pl partneri.

Partneriem ar ievērojamu operāciju un pasūtījumu apjomu piemērotākais variants ir tiešā sistēmu integrācija, kas sniedz iespēju mūsu klientiem saņemt visu nepieciešamo informāciju, neizejot no savas pamatprogrammas (ERP, CRM u.c.). Šajā sakarā Wellman Logistics piedāvā plašas izvēles iespējas – failu apmaiņa (xml, csv) vai integrācija ar API palīdzību. Ar API palīdzību Jūs varat integrēt mūsu servisu Jūsu mājas lapā, aplikācijā, dokumentu apgrozības un uzskaites sistēmā.

controlling freight traffic

Populārākie uzdevumi, ko var atrisināt, izmantojot mūsu API:

  • preču atlikumu sinhronizācija
  • automātiskā pasūtījumu pievienošana pa tiešo no CRM vai ERP
  • pasta adrešu precizitātes pārbaude
  • informācija par C.O.D. apmaksu
  • izsekošanas numura saņemšana uzreiz pēc pasūtījuma noformēšanas
  • pasūtījumu statusu un nosūtīšanas rezultātu saņēmšana, kā arī informācijas saņemšana par tekošo statusu
  • statistikas lejuplāde.

Mūsu API ir realizēta vienkāršā un intuitīvi ērtā veidā. Tiek izmantots parasts JSON formāts datu apmaiņai ar serveri.  Par visām API iespējam ir sastādīta detalizēta instrukcija (LiveSoft API instrukcija), kā arī pēc nepieciešamības pēc integrācijas mēs nodrošinam  atbalstu un darba realizāciju ar API priekš dažādām platformām.

Mūsdienīgi IT risinājumi – drošs atbalsts veiksmīgai loģistikai. Sazinieties ar mums un mēs atradīsim piemērotāku risinājumu tieši Jūsu biznesam!